Ascensie

Is Johan de grondlegger van Ascension een Opgestegen Meester?

Ik pakte een extra t-shirt, het statief, de microfoon en liep naar de auto. Ik stapte in… ohw ja… De Light of Faith vergeten. Oeps. Ik snelde terug pakte de Light of Faith en vertrok naar het strand.

Het had in de morgen geregend. Voorzichtig reed ik door de grote plas het parkeerterrein op. Zette de auto neer en nam mijn spullen mee naar het strand.

Ik zocht een plekje op het strand. Zette de Light of Faith neer pakte mijn telefoon opende instagram en startte voor de eerste keer een live uitzending via instagram. Hij pakte de backcamera… die moest ik nou net niet hebben. Na wat gestuntel vond ik het juiste knopje en ging ik van start. Ik deed een meditatie waarbij de potentie van het water geactiveerd werd. Het licht in het water en in jezelf ging stromen.

Het was een korte video. Nadat ik klaar was legde ik de Light of Faith in het water. De golven spoelde er zachtjes overheen en het voelde vredig. Toen er een hele grote golf kwam was ik de Light of Faith even kwijt, maar gelukkig vond ik hem snel weer. Pfff… dat ging net goed.

Ergens voelde het nog niet compleet en ik besloot nogmaals een live video te maken. Ik zocht dit keer een bankje op langs het strand. Dit keer kende ik alle knopjes en ging het een stuk soepeler. Ik stemde mezelf af op de Light of Faith en op Lantos. De Opgestegen Meester die de instrumenten had doorgegeven. Ook voelde ik Johan, de grondlegger van Ascension die 5 jaar geleden was overleden. Hij was heel sterk aanwezig.

Ik vond het bijzonder. Hij was zo liefdevol en hij kwam duidelijk met een reden. Ik wist dat hij al een tijdje bij de Opgestegen Meesters was, maar dit keer was er iets anders. Hij was nu ook een Opgestegen Meester. Hij was gegroeid en had zijn Ascensie bereikt. Hij liet me voelen dat hij vanaf nu het aanspreekpunt is voor informatie over Ascension energie en dat hij nieuwe informatie gaat doorgeven. Meester Lantos die de instrumenten heeft doorgegeven ‘neemt afscheid’ en gaat verder op zijn pad.

Nadat ik de meditatie en live stream had afgesloten voelde ik me helemaal vervuld met de onvoorwaardelijke liefde en ik voelde het licht, de nieuwe vrede zal zich door de Ascension Tools verder gaan verspreiden.

Ik pakte mijn spullen en liep in stilte terug naar de auto. Op de terugweg in de auto voelde ik dat Johan mij binnenkort zal gaan voorstellen aan een aantal nieuwe Meesters. Samen zullen we dan gaan werken aan nieuwe tools, nieuwe wegen om te helen en vrede op aarde te brengen.

Namaste Mathijs

Johan in Beeld: