Hieronder vind je veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen (zie onderaan de pagina). Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug met een antwoord.

Vragen over Ascension Tools in het algemeen:

Het glas wordt gedurende lange tijd in een apparaat geplaatst; dit apparaat noemen we een trainer. Het glas wordt dan zodanig getraind dat het een specifieke energie heeft. Dit wordt geheel overeenkomstig de instructies van de Guardians of the Flame (een groep Opgestegen Meesters) uitgevoerd. Klik hier en ontdek er meer over.

Nee. Je kunt van  Ascension Tools niet ‘te veel’  krijgen; je kunt wel te veel snoepen, maar niet te veel balans en te veel liefde ontvangen…

Ieder mens heeft een vrije keus. Je hoeft er niet in te geloven. Echter, het is wel belangrijk om er voor open te staan.

Ascension Tools reinigen zichzelf: je hoeft deze dus NIET energetisch te reinigen. Als er bijvoorbeeld stof op een Ascension Tool of iets anders fysieks op zit, kun je dit er wel afhalen (bijvoorbeeld met wat water).

Nee. Ascension Tools hebben altijd een zuivere energie. Ze zijn beschermd (er kunnen geen vreemde energieën aan vast ‘kleven’).

Als er kleine stukjes van een Tool afbreken blijft de werking behouden. Als een Tool (zoals de Threefold Flame) in 1000 stukjes breekt en de vorm weg is (de vlammen zijn dan bijvoorbeeld qua kleur ook allemaal door elkaar), is het aan te raden om een nieuwe aan te schaffen. Dit omdat je de Tool bijvoorbeeld niet meer gemakkelijk in je handen kunt houden (vanwege de scherpe stukjes) en er mee kunt werken.

Ja. Ascension Tools zijn uitstekend met elkaar te combineren, je kunt ze bijvoorbeeld bij elkaar zetten.

Er zijn diverse opties. Soms staat Ascension op een beurs, of wordt er een voorlichting bijeenkomst georganiseerd. Tevens kun je in een winkel of bij een Ascension Therapeut (sommige) Ascension Tools uittesten. Neem contact op voor de actuele mogelijkheden.

Alle gekochte Ascension Tools kunnen (indien onbeschadigd) binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Het bedrag betalen wij dan per ommegaande terug.

Bekijk hier meer informatie over jouw retourrecht.

Ascension Tools worden vanuit Duitsland naar jou verstuurd. Je ontvangt de Tools meestal binnen 3-7 werkdagen.

Bestel je vanaf de Nederlandstalige webshop? Ascension Tools worden dan gratis naar je toegestuurd, ook als je in het buitenland woont.

Mocht je de Tool(s) willen retourneren, dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening. Hier vind je meer informatie over jouw retourrecht.

Vragen over specifieke Ascension Tools:

Eigenlijk zou de vraag ook kunnen zijn: welke kleur is ‘beter’ voor jou? Dit hangt af van het proces waar je in verkeert. Dit zijn geen processen van enkele weken. Over het algemeen zijn dit processen van enige jaren. Soms heeft het gewoon te maken met je geaardheid en je karakter.

Weet je niet wat bij je past? Vaak sluit de Multi Colour (Light of Knowledge) Piramide goed aan. Twijfel je nog? Bekijk deze tips. Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op en laat weten waar je precies naar op zoek bent.

Ja dat kan.

Let op: De Guardian heeft een speciaal zilveren oogje. Je kunt hiervoor de energetisch opgeladen ketting van Ascension Europe aanschaffen. Als je een ketting hiervoor aanschaft bij een juwelier, laat hem je adviseren of het oogje van de Guardian voldoende is. De sterkte van dit oogje is erop gemaakt dat dit oogje breekt, voordat de ketting breekt.

De Light wordt gedragen door deze aan de energetisch opgeladen zilveren Spiraal van Ascension Europe aan de ketting te hangen, of door de ketting door de driehoek in het midden te doen.

Een groot aantal Wheels mag je dragen, andere wheels mag je telkens 10 minuten dragen en andere raden wij af om te dragen. Neem contact op, zodat je ontdekt welke Wheels je kunt dragen en hoe lang.

Dat kan alleen als je ouder bent dan 18 jaar.

Ja, dat kan. Let er wel op dat er genoeg ruimte tussen zit/ze elkaar niet kunnen raken, zodat je voorkomt dat er stukjes van afbreken.

Zakelijke vragen:

De verkopen van Ascension producten in Nederland zijn uitbesteed aan Glass Materials and Training Ltd, gevestigd op Cyprus. Alle zendingen en facturen worden vanuit Cyprus verzorgd. Dit heeft gevolgen voor de BTW.

Als je particulier bent, heb je niet met deze gevolgen te maken. Je factuur vermeldt de consumentenprijs zoals op de website en op de prijslijsten staan vermeld.

Als je ondernemer bent en je hebt een geldig BTW-nummer*, dan krijg je wel met deze gevolgen te maken. Omdat de levering vanuit Cyprus plaatsvindt, is dit een intracommunautaire levering. Wij kunnen je dan factureren zonder BTW. Omdat de BTW op Cyprus 19% is, halen wij 19% uit de factuur. Als de consumentenprijs bijvoorbeeld €99 is, dan krijg je €99 / 119 x 100 = €83,19 in rekening gebracht. Daarvoor is nodig dat jij je geldige BTW-nummer* invult in je klantengegevens. In je aangifte BTW moet je over deze aankopen Nederlandse BTW aangeven, maar datzelfde bedrag mag je weer als vooraftrek in mindering brengen. Per saldo betaal je dus geen BTW over deze inkopen. Je kunt over dit onderwerp veel informatie vinden op de website van de belastingdienst.

Vanaf 1 januari 2020 is er in Nederland een nieuwe BTW regeling voor kleine ondernemers ingevoerd, de KOR. Is je omzet per jaar niet meer dan €20.000, dan hoef je naar keuze geen aangifte BTW te doen. Als je BTW nummer* in je klantgegevens staat, dan krijg je een rekening zonder BTW. Wij halen dan weer 19% BTW uit de faktuur. Deze BTW moet je aangeven in Nederland, zelfs als je onder de KOR valt, maar je krijgt geen vooraftrek. Dat houdt in dat je over je aankopen nu ineens 21% Nederlandse BTW verschuldigd bent. Het is in zo’n geval (dat je onder de KOR valt) beter om je BTW nummer uit je klantgegevens te halen zodat wij je 19% Cypriotische BTW in rekening brengen. Dat is goedkoper en met veel minder papierwerk en rompslomp.

* zoals per 1 januari 2020 uitgereikt aan alle ondernemers

Heb je hier vragen over? Neem contact op.

Je kunt Ascension Therapeut worden door de Basiscursus Ascension te volgen. Klik hier voor meer informatie>>>

Heb je een andere vraag? Gebruik het zoekvenster (linksonder). Kan je het antwoord nog niet vinden? Neem contact met ons op.