Ontdek hier meer over:

Hoe is Ascension ontstaan?

Johan Langbroek is de grondlegger van Ascension. Na een leven als zakenman voelde hij de drang om uit het normale zakenleven te stappen en meer te doen. Hij kwam in aanraking met allerlei alternatieve behandelmethodes en energieën, zoals orgoon (Wilhelm Reich), radionica (Bruce Copen) en besloot om regressie- en reïncarnatie therapeut te worden. Een driejarige opleiding met heel veel werk aan jezelf. Geen eenvoudige opgave als je 50 bent, maar hij hield vol en ontwikkelde daarna een praktijk waar hij voornamelijk hele zware gevallen aantrok.


Johan was ook geïnteresseerd in Kabbalah en Joodse mystiek en studeerde een jaar Hebreeuws aan de Universiteit van Amsterdam. Hij wilde doordringen tot de bron en niet afhankelijk zijn van vertalingen van al die prachtige geschriften, waarbij zoveel verloren gaat. Hij kwam in aanraking met de scheppingsenergie van Ascension en gaf zijn hele ziel en zaligheid aan het verspreiden ervan. Dat was altijd al zijn opgave in het leven geweest, het had lang geduurd voordat het werkelijkheid werd.

Hij kreeg informatie door van de Guardians of the Flame (de groep Opgestegen Meesters die de instrumenten hebben doorgegeven) over het gebruik van Ascension, maar leerde vooral veel door het gebruiken ervan en door het geven van opleidingen en workshops. Hij begon in Nederland en breidde snel uit naar het buitenland.

Johan verhuisde naar Portugal met zijn vrouw Marjan. Slecht vier maanden heeft hij daarvan mogen genieten. Hij overleed in 2013 heel plotseling aan een hartaanval. Hij zet zijn werk nu voort vanuit een andere dimensie. Ascension wordt, met heel veel hulp van die andere dimensie, maar vooral met heel veel hulp van hele lieve mensen, voortgezet door Marjan zijn vrouw.

De mensen achter Ascension

Het team van Ascension helpt je als je vragen hebt en staan altijd voor je klaar! Het team bestaat onder meer uit:

  • Marjan Langbroek
  • Adriana Imerini

Marjan Langbroek is de eigenaar van Ascension Europa.

Adriana Imerini is General manager van Ascension Europe werkt vanuit Cyprus. Ze zet de instrumenten in de trainer, verstuurt de instrumenten en zorgt dat Ascension als een soepele machine draait.

Hier zie je Adriana (links) en Marjan op de foto:

 

Nationale managers van andere landen

Ascension zit ook in het buitenland:

  • Ascension Duitsland, Oostenrijk, Polen: Jutta Pangratz
  • Ascension Portugal en Brazilië: Paulo Cesar Guerreiro
  • Ascension Cyprus: Katie Charalambous