De aarde en ook de mensen en andere levende wezens die hier op leven zijn verbonden met “Ascensie proces”. Dat betekent dat we bewegen naar een hogere trilling, een hoger bewustzijn, met het lichtbewustzijn opstijgen in het goddelijke. In eenheid terugkeren. Wij mensen en de aarde zijn de weg van verdichting (lage trilling) waarin we ons duizenden jaren hebben bevonden aan het loslaten zodat we weer licht worden, een hogere vibratie krijgen.

De omkering, de weg terug naar eenheid, naar de bron startte met een harmonische convergentie 16/17 augustus 1987 toen er een verassende hoge trilling (energie) door de geestelijke wereld gemeten werd. Paralel daaraan hebben wetenschappers vastgesteld dat de trilling van de aarde enorm verhoogd was en dat het nog steeds hoger wordt. Het gezamenlijke proces van opstijgen wordt ondersteunt door de geestelijke wereld waardoor hoge energieën de aarde bereiken kunnen. Hiermee wordt het magnetisch veld van de aarde opnieuw uitgelijnd door de Kryon-groep. De fotonengordel waar de aarde zich heen beweegt, de planetaire constellatie en de zonnevlammen dragen bij aan de algemene verhoging van de trilling. De verhoging van de trilling heeft een enorme impact op ons lichaam, onze ziel, geest en ons bewustzijn. We worden constant gevraagd om onszelf en vooral ons lichaam aan te passen aan deze inkomende energieën. In de kosmische energiebarometer kunt u ontdekken welke energetische sterrenbeelden ons kunnen beïnvloeden.

Ik wens jullie alleen een vreugdevolle beleving op deze weg waarin we bewegen naar het licht.

In licht en Liefde

Jutta Pangratz

Heilpraktikerin, ganzheitliche Schmerztherapie, psychologische Chirurgie, karmische, Familien-, Ahnen- Aufstellungs– und Auflösungsarbeit, Traumaarbeit,– Aura-Chirurgie n. G. Klügel, ganzheitlicher, spirituelles Coaching  und Nat. Manager Ascension Deutschland.  Gerne begleiten ich dich ein Stück auf deinem Weg der Heilung – auch telefonisch. Vereinbare einfach  einen Termin unter: Tel:+49 (0) 421 70 89 32 74