Door te mediteren open je je energieveld. Hierdoor kan een Ascension Tool gemakkelijker zijn werk doen. Het is daarom heel zinvol om te mediteren met een Ascension Tool. Iedereen kan dit. Het geeft een extra boost aan jezelf.

Tijdens de meditatie kun je energie ervaren. Ook is het mogelijk dat je niets ervaart. Door te oefenen, vaker te mediteren zul je steeds gemakkelijker energie ervaren waarbij je zintuigen helder zullen horen, voelen, ruiken, proeven, weten, zien. Je kunt dit versterken met de Voice. Dit instrument helpt je om je deze zintuigen te versterken.

Algemene meditatie

Ascension Tools werken op verschillende niveau’s. In deze meditatie neemt Mathijs van der Beek je mee naar verschillende niveau’s van de Ascension Tools. In totaal kun je zeven niveau’s ervaren. Er is niet zoiets als beter of slechter. Niveau’s is een manier op iets aan te duiden. Het is niet zo dat er zeven niveau’s zijn. Er zijn meer niveau’s. In deze meditatie heeft Mathijs er voor gekozen om je mee te nemen naar deze 7 niveau’s om te ervaren dat Ascension meer doet dan we waarnemen en dat je door verder te groeien meer bewust wordt van de andere niveau’s.

Klik hier voor meer meditaties met tools.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag. Neem dan contact met me op.

Mathijs van der Beek